top of page

Oversættelser til SEO og internetmarkedsføring - Brugernes og søgemaskinernes sprog

SEO-oversættelser skal følge branchens bedste praksis. Moderne SEO handler ikke om uendelige gentagelser og tekster, som er designet til at narre søgemaskinerne. Faktisk skader den tilgang lige frem dine placeringer. Moderne SEO handler om god formulering, der primært er rettet mod den (menneskelige) bruger, mens nøgleordene integreres naturligt i teksten og overskrifterne.

Andre internetmarkedsføringstekster, som indlæg til sociale medier og Google Adwords, skal normalt være korte, klare, fængende og overbevisende. Sproget skal matche målgruppen med den rette tone og opfordring til handling for at maksimere klikfrekvens og konverteringer. Alt andet er spild af penge og manglende udnyttelse af trafikkens potentiale.

 

Wordcraft har mange års erfaring med SEO - ikke blot som et oversættelsesfirma. Vores ejer, Alan Frost, har arbejdet med SEO i mange år. Når du har et projekt, der involverer internetmarkedsføring og SEO, er vi den helt rigtige sprogpartner for dig og din virksomhed. Vi oversætter og optimerer dine danske tekster til engelsk eller engelske tekster til dansk, eller korrekturlæser og optimerer dine eksisterende, engelske tekster til overbevisende britisk eller amerikansk engelsk.

Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af din SEO og internetmarkedsføring. Kontakt os i dag og få et gratis, uforpligtende tilbud.

Internet marketing DK.png
SDL_Trados_Studio_Web_Icons_0110.png

Primære specialer:

Kontakt os

Klik på knappen, udfyld vores kontaktformular og få et gratis, uforpligtende tilbud.

I arbejdstiden svarer vi typisk inden for en time.

bottom of page