top of page

Markedsføringsoversættelser - ord, der sælger

Udfordringen med markedsføringsoversættelser er at genskabe budskabet fra den originale tekst med et overbevisende sprog, der flyder naturligt. En dårligt formuleret brochure, hjemmeside eller præsentation sælger intet, og en pressemeddelelse, der hverken skaber interesse eller spænding, tiltrække ingen opmærksomhed. Udover de spildte ressourcer, kan ringe markedsføringsmaterialer have større konsekvenser, da de bogstaveligt talt repræsenterer din virksomhed over for dine kunder.

Wordcraft arbejder med alle former for markedsføringstekster (se nedenfor) inkl. overbevisende brochurer og hjemmesider, reklamer, SEO-optimerede artikler og detaljerede produktkataloger. Vi ved, at selv om en markedsføringstekst ofte er let at forstå, er oversættelsens udfordring at forvandle den til en tekst, der flyder lige så naturligt på engelsk, som den gjorde på dansk eller omvendt.

Lad os oversætte dine markedsføringsmaterialer til naturligt og overbevisende engelsk eller amerikansk engelsk eller dansk. Kontakt os nu og få et gratis tilbud.

Primære specialer:

SDL_Trados_Studio_Web_Icons_0110.png
marketingDK.png

Kontakt os

Klik på knappen, udfyld vores kontaktformular og få et gratis, uforpligtende tilbud.

I arbejdstiden svarer vi typisk inden for en time.

bottom of page