top of page

Dine ord forvandlet til perfekt engelsk eller dansk

Søger du oversættelser af højeste kvalitet fra dansk til engelsk eller omvendt? Har du allerede en engelsk tekst, der skal rettes eller lokaliseres til perfekt engelsk eller amerikansk engelsk? Hvis du svarede "ja" til et af spørgsmålene, er du kommet til det rette sted.

 

Oversættelsesbranchen kan virke ret forvirrende. Kvaliteten varierer enormt, og en dårlig oversættelse kan være direkte ødelæggende for dine relationer, dit omdømme og din forretning. Priserne er typisk også høje, fordi du både betaler for virksomhedernes ledelse og selskabets fortjeneste.

 

Wordcrafts mål er at levere sprogmæssige ydelser i topkvalitet - på en måde, der er enkel, gennemsigtig og overkommelig. Vores ydelser omfatter:

 

 

Vores særlige oversættelsesmodel sikrer dig de samme strenge kvalitetskrav som hos de dyre bureauer, mens du kun betaler for de personer, der rent faktisk arbejder på dit projekt. Du får altså meget mere for dine penge.

SDL_Trados_Studio_Web_Icons_0110.png

Primære specialer:

Kontakt os

Klik på knappen, udfyld vores kontaktformular og få et gratis, uforpligtende tilbud.

I arbejdstiden svarer vi typisk inden for en time.

Quality DK.png

Du er i sikre hænder

Wordcraft drives af den MITI-kvalificerede oversætter, Alan Frost M.Sc., der er certificeret gennem Institute of Translation and Interpreting i Storbritannien, og Gaz Bacht, B.Sc., der tidligere har arbejdet for Fein, Such, Kahn, Shepard, P.C. og det amerikanske ministerie for veterananliggender samt Søren Ellegaard, der har arbejdet som konsulent i mere end 20 lande, for nogle af verdens største virksomheder. Dertil trækker vi på vores stærke netværk af freelancere, som dækker eventuelle yderligere, specielle kompetencer til et givent projekt.

 

Her får du engelsk- og dansktalende oversættere og korrekturlæsere med stærke bånd til USA, England og Danmark og mere end 35 års års erfaring med nogle af verdens mest produktive virksomheder og største agenturer.

 

Hvad betyder det for dig?

  • Du får hjemmesider, brochurer, annoncer, pressemeddelelser osv. med et flydende og overbevisende sprog, der passer præcist til din målgruppe.

  • Kontrakter, tilbud, politikker, lovgivning, ansøgninger, referater, manualer osv., der er ekstremt nøjagtige og præcise.

  • Tekster, der afspejler dig og din virksomhed perfekt, og som understøtter og forbedrer dit omdømme, dine relationer og din forretning.

 

Prøv det. Kontakt os i dag og få et gratis, uforpligtende tilbud

Cover 2nd Ed.png
bottom of page