Facebook advertising
Adwords Qualified Individual
English Dansk

Om os


Wordcraft er et danskejet bureau, der tilbyder oversættelses-tjenester. Virksomheden bliver ledet af Alan Frost og Yosuke Ueda, og benytter sig af et netværk af freelancere, inklusive oversættere, web designere, tekstforfattere, korrekturlæsere osv.

Cand.merc.mot. Alan Frost

profile imageAlan er grundlægger og ejer af Wordcraft. Han har 10 års erfaring som dansk-engelsk oversætter, erfaring indenfor SEO og SEM siden 2009 og et års erfaring i en markedsføringsstilling. Alan har også udført et researchprojekt for Novo Nordisk i 2008.


Alan er uddannet cand.merc.mot. (Management of Technology) fra Copenhagen Business School, og har desuden en bachelor i International Business. Alans førstesprog er engelsk og dertil er han flydende i dansk.

Cand.merc.mot. Yosuke Ueda

profile image Yosuke har også en kandidatgrad i Economics and Business Administration — Management of Technology fra Copenhagen Business School. Hans erfaring inkluderer 7 år som direktør i Kyoto Restaurant, en eksklusiv restaurant der ligger i Radisson Blu hotellet, med markedsføring og promovering som primære arbejdsområder. Han har også arbejdet som freelance oversætter (engelsk-dansk, dansk-japansk), og han har gennemført et forskningsprojekt om vidensledelse (knowledge management) og IT i 2003.

Yosukes interesser inkluderer PHP, MySQL, HTML, og JavaScript. Yosukes førstesprog er dansk, og dertil er han flydende i japansk og engelsk.